Hvorfor du skal købe og sælge guld mønter (del 1)

Hvorfor du skal købe og sælge guld mønter (del 1)

Værdien af guld i en æra af papir aktiver, aktier, obligationer og investeringsforeninger…
Fakta bag den stigende efterspørgsel efter guld og sølv, sjælden mønter og historiske samleobjekter fra den amerikanske Mint…
Ingen andre stof på jorden legemliggør de unikke egenskaber af guld. Dens gule glans og skønhed er uovertruffen. Siden de tidligste dage af mand, er det blevet beundret, støbte, formet og bæres som et symbol på rigdom og god smag.
Romantik og lokke af guld forstærkes af dets historiske anvendelse som et lager af rigdom. Golds værdi er iboende. Dens værdi er et mål for den sande velstand og stabilitet af nationale valutaer verden over. Gennem historien, er hvert papir valuta blevet totalt værdiløse over tid; men guld resterne.
Ædle metaller-guld kan ikke oprettes eller ødelagt eller ændret. Det forbliver evigt en af de mest likvide investeringer med ingen geografiske grænser. Guld er købt, solgt, handlet og gemt i de fleste dele af den frie verden med komplet beskyttelse af personlige oplysninger. Ligeledes nyde kr. guld mønter mange af disse unikke fordele.
I en verden hvor papir valutaer kommer og går, hvor papirpenge kan være afskrevne 25% til 30% natten over, kan ikke at prisen på guld manipuleres af nogen enkelt nation eller låntager. Tværtimod er guld fundamentet for nutidens globale monetære system.
Erhverve kr. guld mønter sætte dig i godt selskab gennem amerikansk historie. Før 1933, blev alle amerikanske papir valuta støttet dollar for dollar af guldreserver. I dag, understøttes papir dollars kun af en regering løfte, intet mere.
For investorer, der sætter pris på guld, genkender de sikkerhed, privatliv og instant likviditet i amerikanske guld mønter. Som officiel betalingsmiddel har hver mønt en garanteret vægt og guld indhold.
Numismatiske mønter, især de pre-1933 kr. guld mønter er meget eftertragtede af asture samlere og investorer i mere end deres ren guld indhold. Saint-Gaudens, Liberty-serien og Indian Head kr. guld mønter er beundret og indsamlet over hele verden for deres historiske betydning, skønhed og sjældenhed.
I modsætning til guld, der er præget af tons årligt, har kr. guld mønter før 1933 en fast og begrænset levering. Ikke mere vil være præget nogensinde og jo ældre de bliver, de mere højt værdsat bliver som vigtige dele af amerikansk historie.
Vi håber, at dit besøg vil opfordre dig til at tilføje mere sjældne og værdifulde kr. guld mønter til din samling og at lære at bygge sæt, der vil sætte pris på i værdi og beundrede i mange generationer fremover.