At forhindre afskærmning sagen og forstå dine muligheder

At forhindre afskærmning sagen og forstå dine muligheder

Hvert år over 8 millioner husejere søger hjælp til at forhindre afskærmning sagen. Dette er en fantastisk 30-årig højt. Eksperter projekt vil balancerer på randen af afskærmning af 2006, 12 millioner husejere. Mange husejere er ikke klar over at den kan forhindre afskærmning og gemme deres hus. Vidste du, at du ikke kan stoppe sag op til en time før auktionen finder sted?
Som en boligejer står over afskærmning er der forskellige muligheder. Vi vil kort gennemgå nogle af de mest populære muligheder.
Genindsætte lånet – ideelt set ville du gerne være i stand til at betale lån betalinger, at du er bag på og bringe de nuværende lån. Disse omkostninger omfatter uanset skyldte på de ubesvarede betalinger, og de yderligere sent gebyrer og advokatsalærer. Dette er den mest effektive måde ved at forhindre afskærmning sagen.
Få overbærenhed-når en långiver udelukker på en ejendom er det dyrt for dem. De vil hellere træne en form for arrangement end fortsætte med afskærmning. Tale med din långiver og se om de er villige til at udarbejde en plan, som skitserer en måde at få aktuelle på dit realkreditlån. Denne aftale vil variere afhængigt af situationen og långiver. Nogle ting, de kan muligvis hjælpe med er en midlertidig nedsaettelse eller suspension af dine betalinger. Hvis du har en FHA VA eller andre statslån kan du kvalificere dig til endnu flere muligheder.
Indgive konkursbegæring – nogle advokater kan rådgive en boligejer at fil konkursbegæring. Dette er en juridisk måde at undgå afskærmning proces. Men processen kan stadig fortsætte, og du vil blive hængende med dårlig kredit i 7 år. Du bør konsultere din advokat om muligheden for konkurs.
Sælg din bolig-problem med at sælge hjemmet er at hvis du liste det med og agent, og det stadig ikke er solgt långivere er ligeglad, du er stadig på afskærmning uret. Den bedste måde at gå om at sælge hjem i denne situation er at kontakte en ejendomsmægler, der er fortrolig med afskærmning investere. De kan være i stand til at sætte dig i kontakt med investorer, som vil være glad for men dit hjem. At forhindre afskærmning sagen kan være så let som at komme i kontakt med en afskærmning investor.
Gerning i lieu hvis afskærmning – det er når du ville frivilligt give huset tilbage til långiver. Långiver er ikke forpligtet til at acceptere den. Du bør diskutere med långiveren, hvordan de vil rapportere det tilbage til de rette instanser. Långiver vælger at afvise gerningen er de forpligtet til at indgive et varsel om ikke accept county-optageren.
Intet-vi nævner dette, fordi mange boligejere vil ignorere långiveren og ikke gør noget. Må ikke falde i denne fælde. Du har muligheder når i afskærmning, du nødt bare til at tale med en person og finde ud af, hvad de bedste muligheder for din situation. Besøg www.foreclosure-helper.com for en fri ingen forpligtelse høring af din situation. En af vores erfarne afskærmning specialister vil kontakte dig med en personlig situation analyse.