Gem dine køb til Black Friday

Gem dine køb til Black Friday

Det gode ved Black Friday er, at du ved, hvornår den kommer. Og så selvfølgelig det, at du kan shoppe amok og derved spare virkelig mange penge. Især hvis du gemmer nogle af dine indkøb til netop denne dag, så er der virkelig mange gode rabatter at hente.

Hvis du har nogle større indkøb, som lige så godt kan vente, til det bliver november, så kan du med fordel udskyde købene, til du kan finde varerne til reducerede priser. Det er god fornuft.

Ikke kun til julegavekøb

Oprindeligt var Black Friday et smart træk fra butikkerne side for at trække en del af julesalget frem til november. Det er det stadigvæk, men efterhånden er der så mange butikker, der er fulgt efter, som ikke sælger typiske julegaver. Hvem giver for eksempel et komfur eller en hjørnesofa i julegave?

Derfor kan du sagtens finde nogle gode større ting til dit hjem, som du alligevel skulle have, til Black Friday. Tingene bliver jo ikke ringere af, at du har fået dem til rigtig gode priser. Der kan nemlig være ret mange procenters rabat at få på varer, der sælges på Black Friday.

Spar op til Black Friday

Hvis du allerede i februar ved, at du gerne vil købe en ny seng, sofa, vaskemaskine, cykel, computer eller noget andet dyrt, så kan du sagtens begynde at spare op i god tid. Du ved, hvornår Black Friday kommer, derfor ved du også, hvor længe du har til at spare op.

Læg et budget, så du ved, hvor meget du realistisk set kan nå at spare op. Måske behøver du ikke at købe hele verden til den næste Black Friday – der kommer flere.

Find ud af, hvad du har mulighed for at købe til den førstkommende Black Friday, og hvad der godt kan vente til et af de efterfølgende år. Det er fint med noget økonomisk langtidsplanlægning.

Glem ikke julegaverne

Selv om du måske har stor fokus på det, som du skal købe til dig selv, så glem ikke, at du også med fordel kan købe dine julegaver, når der er gode Black Friday tilbud. Her er det en ret god idé at operere med nogle lister. Du kan godt blive ramt af Black Friday feber, så du bare farer rundt på må og få og shopper lidt her og der.

Måske kan du klare nogle af indkøbene over nettet, det kan være mindre stressende. Hvis du godt kan lide den stemning, der er i byen den dag, så er det bare om at gå ud i det med åben pande. Her kan en indkøbsliste være en god hjælp til at holde dig på sporet. Der skal nok blive plads til impulskøb også.