Tale med din referencer før du begynder et jobsøgning

Tale med din referencer før du begynder et jobsøgning

Historien har lært os, at folk er så foranderlig som vinden. Jeg er sikker på, at vi alle har haft en oplevelse, hvor en ven eller en bekendt sagde en ting og ændret det til noget andet, en dag senere. Dette er den menneskelige natur og ingen kan styre ændringer bortset fra den person, der foretager ændringen.
Med dette er sagt, lad os betragte dit job referencer. Når du beslutter at søge et nyt job, er det en god idé at røre base med dine henvisninger.
Stadium dine opgaver
Leder du efter et nyt job og kontrollere, at dine referencer er stadig på din side kan være en trinvis proces. Du kan begynde dit job Søg og sende dit CV før du kontakter din referencer men Vent ikke for længe.
Step One-Bliv bemærket
Et godt første skridt i din jobsøgning er at få dit CV, der er bogført på alle jobsites.  Generering af kundeemner er en vigtig del af processen, uanset om hvordan du vælger at gøre det.
Fase to-e-mail
Når du har sendt dit CV og sendte den til så mange rekrutterer som muligt, skal du sende en venlig e-mail til alle dine henvisninger, at lade dem vide, at du søger efter et job. Bede dem om at kontrollere deres kontaktoplysninger og aktuelle tjenestested i e-mailen.
Det er en god idé at vedlægge en kopi af dit CV til at tillade dine henvisninger at huske hvor du arbejdede sammen og hvad dine ansvarsområder blev. De fleste ledere beskæftige sig med masser af medarbejdere og tidligere medarbejdere og de kan ikke huske præcis, hvad du gjorde.
De fleste, hvis ikke alle dine henvisninger vil reagere hurtigt. Modtager du ikke et hurtigt svar, skal så du antage de enten ikke fik din besked, de valgte ikke at svare eller de kan være ud af byen. Uanset hvad årsagen, nu er det tid at kalde dem.
Fase to-opkald
Når du ringer, Sørg for at lytte til undertone af din samtale. Du kan kontrollere den kontakt info og finde ud af, hvad de gør nu, men det er bydende nødvendigt, at du lytter til, hvad de siger bag deres ord. Hvis du får følelsen af, at denne person virkelig ikke ønsker at være en reference, overveje at sætte dem på en særskilt liste af sekundære henvisninger.
De fleste referencer vil gøre deres bedste for at give dig en fremragende reference, men nogle gange eksterne faktorer kan påvirke deres holdning og du ønsker ikke din reference holdning til at koste dig en anden samtale eller koste dig et job.
Tredje fase-beslutte
Når du taler til din reference, hvis de lyde fjernt og ubekymret, kan de ikke være den bedste person til at bruge. Hvis de er åbenlyst fjendtlige, afgjort ikke brug dem. Liv og mennesker ændrer dagligt og du ved aldrig, hvornår en person kan ændre den måde, de føler om dig.
Det vigtigste mål, når de ansøger om et nyt job er at sætte dig selv i det bedste lys muligt i øjnene af arbejdsgiveren. Alle har en lille plette og picking gode referencer tillader jer hen til prøve og sætte nogle polske på det. Alt i alt, hele job jagt proces er tidskrævende og nogle gange en reel smerte. Være proaktiv og fjerne eventuelle potentielle faldgruber ved at tale med din referencer op foran og beslutter, hvis du ønsker at holde dem som en reference.