Vis altid spænding, når interviewe

Vis altid spænding, når interviewe

Nogle mennesker har tendens til at glemme, at når du interviewe til et job, du rent faktisk gør et første indtryk, der vil vare hele dit forhold med intervieweren. Hvis du kommer på tværs som en kedelige, uinteresserede, individuelle, de mennesker, der interviewe du vil tænke på måde vil du fungere og udføre på jobbet.
Når interviewe, prøv at sætte dig selv i skoene af intervieweren og beslutte, om du ville være imponeret. Husk også at disse mennesker interviewe dig i håb om at du bor hos organisationen for lang tid.
Erobre din dårlige vaner
I et forsøg på at erobre de dårlige vaner, der gør du komme på tværs som en dårlig udsigt, skal du psych dig selv op til interview. Uanset hvad det tager, skal du være klar til at tale med bare om nogen om noget og være glade for det.
Det første skridt til at være forberedt er at sikre, at du er udhvilet og klar til at tackle eventuelle situationer eller spørgsmål. Hvis du er træt eller stresset, kan du ikke skildre dit bedste billede til intervieweren.
Det næste skridt er at klæde sig kraftigt. Sørg for at du klæde sig passende for selskabet, hvor du samtaler. Hvis du ser del, er du halvvejs der. Næste, tilbringe noget tid og Øv svar til interview spørgsmål, der altid stumpen dig. Mine favoritter er om styrker og svagheder. Hvis disse er dine favoritter, tilbringe tid øve, hvordan du vil svare.
Endelig, lave noget research på firmaet og forberede nogle intelligente spørgsmål til intervieweren. Når en interviewer er færdig stiller du spørgsmål, ønsker du at være klar med spørgsmål i dit eget. Denne hele forberedelse rutine vil tillade dig at være afslappet og klar hele interviewet.
Interviewet
Når du endelig komme til interviewet, altid ankom mindst 5 til 10 minutter for tidligt. Denne hurtighed viser en spænding og iver efter at få job samt aktualiteten i rapporteringen for tildelinger. Hvis intervieweren er sent, altid være forståelse og forsøge at empathize med ham/hende. Hvis en intervieweren har en mærkelig anmodning (som, lad os gøre dette udenfor), altid være imødekommende. Dette vil vise intervieweren at du er fleksibel og i stand til at tilpasse sig skiftende situationer.
Gennem hele interviewet proces, opretholde en åben og smilende ansigt samt en åben kropsholdning (dvs. ingen arme over kors på brystet, ingen undgår øjenkontakt). Vis altid at du er opmærksom og begejstret om mulighed for. Undgå drikke tilbud, fordi du åbner dig selv op til chance spild og uheld.
Endelig, skræddersy din holdning til at passe med intervieweren. Hvis senior VP er tilstoppet med en jakke og slips, så altid sige ja sir og tak. Hvis intervieweren er lagt tilbage, påtage sig en mere afslappet kropsholdning og forsøge at møde dem på deres niveau. Hvis du kan læse hver person, der interviewe dig og vende tilbage til dem den samme niveau af høflighed, lydhørhed og spænding du er mere tilbøjelige til at blive bedt om at vende tilbage til en anden interview.
Følge op på professionelt
Når interviewet er endelig være over, sikker på at sende tak noter via email eller post. Hvis du ikke har kontakt info for hver person, Spørg en person til at give din tak langs til andre. Uanset om du føler, du fik jobbet eller ej, forbliver professionel og udtrykke en positive og begejstrede holdning om dine kundeemner. Hvis du modtager en meddelelse om afvisning, reagere med tak for deres tid og lad dem vide, at du stadig vil være interesseret, hvis de ændrer deres sind. Opretholde en positiv holdning.
Hvis du ikke hører fra dem for et stykke tid, check papiret eller job bord og se, hvis stillingen er stadig åbent. Hvis det er, sende kontaktpersonen en hurtig, professionel note siger, at du er stadig til rådighed for holdning og ville elske at komme ind og tale med nogen.
Endelig, om du får jobbet eller ej, uanset om du bombe på interviewet eller ej, og om du hører aldrig fra dem igen eller du gør, fortsat professionel og begejstret over at få en ny stilling og lade denne holdning vise i dine handlinger og ord.